top of page

ONZE GARANTIES

logo-sgr%20(1)_edited.jpg

Vivencia Roadtrips is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Vivencia Roadtrips  staat ingeschreven onder nummer 3469.

STICHTING GARANTIEFONDS REISGELDEN (SGR)

CALAMITEITENFONDS

Vivencia Roadtrips is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Je kunt dit controleren via www.calamiteitenfonds.nl. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. 

calamiteitenfonds-logo (1).png

VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES (VVKR)

Daarnaast is Vivencia Roadtrips aangesloten bij de VvKR, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Via de VvKR bundelen gespecialiseerde reisorganisaties de krachten en delen we onze expertise. De vereniging garandeert dat haar leden voldoen aan de wettelijk gestelde eisen voor reisorganisaties, om zo voor zowel reisorganisatie als consument de hoogste mate van zekerheid te bewerkstelligen. Vivencia Roadtrips staat ingeschreven onder lidnummer 20055 als label van Vivencia Travel.

Vivencia_Logo-VvKr.png
bottom of page